From the blog

Σαξόφωνο: Μία ιδιαίτερη πρόταση για τον Γάμο σας!

Δημιουργήστε για εσάς και τους καλεσμένους σας μία μαγευτική ατμόσφαιρα κατά την άφιξη και την είσοδο της νύφης στην εκκλησία ή στον χώρο της δεξίωσης, συνοδευόμενη από τους ήχους του ρομαντικού σαξοφώνου!

Ο επαγγελματίας Σαξοφωνίστας, Χρήστος Μπούσδρος, θα απογειώσει τον γάμο σας με ρομαντικές μελωδίες που θα σας μείνουν αξέχαστες!

Σαξόφωνο στο προαύλιο της εκκλησίας
Ερωτικές μελωδίες μιας περασμένης εποχής και γνωστά σύγχρονα τραγούδια είναι μερικοί από τους ήχους που θα κρατούν συντροφιά στους καλεσμένους σας μέχρι την είσοδο της Νύφης στον ναό.

Είσοδος της Νύφης με Σαξόφωνο
Η στιγμή που όλοι περιμένουν…
Η Νύφη έρχεται με ένα τραγούδι επιλογής της και η ατμόσφαιρα χάρη στο σαξόφωνο είναι μαγική! Πόσο παραμυθένιο είναι όλο αυτό;

Έξοδος των Νεόνυμφων από την Εκκλησία
Όλοι οι καλεσμένοι είναι ενθουσιασμένοι, καθώς απολαμβάνουν τη μουσική επένδυση του Σαξοφώνου.
Το ζευγάρι βγαίνει από την εκκλησία με ένα τραγούδι επιλογής του.

Στον χώρο της δεξίωσης
Ο Σαξοφωνίστας Χρήστος Μπούσδρος κρατάει συντροφιά τους καλεσμένους σας την ώρα του κοκτέιλ ή του φαγήτου προσφέροντάς τους αξέχαστες μουσικές στιγμές, μέχρι να έρθει το ζευγάρι.

Στον χορό του ζευγαριού
Μία μοναδική στιγμή! Όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα στο ζευγάρι, το οποίο χορεύει το τραγούδι επιλογής του συνοδευόμενο από τον Σαξοφωνίστα! Τι ονειρεμένη και αξέχαστη εικόνα;
Ο έμπειρος Σαξοφωνίστας, Χρήστος Μπούσδρος, είναι αυτός που θα κάνει τον γάμο σας ονειρεμένο και θα σας προσφέρει εκείνη την ιδιαίτερη νότα που θα κάνει τον γάμο σας ξεχωριστό.